Ottar Ness

Ottar-Ness

Ottar Ness ble først introdusert for den narrative terapiretningen tidlig på 200-tallet, av Rolf Sundet og Geir Lundby under sin utdannelse som familieterapeut. Etter at utdannelsen ble fullført har han jobbet som en familieterapeut og mekler ved Familiekontoret i Sør-Trøndelag.
I 2007 fattet han ytterligere interesse for terapiutdannelse og i 2011 fullførte han en PhD ved Taos Institute/Tilburg University, som omhandlet hvordan terapeuter lærer nye ideer og praksiser sammen.
Nå jobber han som førsteamanuensis Institutt for forskning innen psykisk helse og rus, fakultet for helsevitenskap ved Høgskolen i Buskerud. Hans forskningsområder er samarbeidsbaserte praksiser innen både forskningsmetoder, psykisk helse- og rusarbeid og familieterapi.
Han bor på Vikhammer, et kvarter unna Trondheim, med sin kone og to barn. Når han ikke leser, underviser, har terapitimer, skriver eller forsker, setter han stor pris på kajakkpadling og turer med familien og venner. Han er også stor fotballfan, med Rosenborg og Arsenal som definitive favoritter.

This post is also available in: English

Top