Stephen Madigan

Stephen-Madigan

Jeg gikk i lære hos David Epston og Michael White i størsteparten av mitt terapeutiske liv. De trodde på meg og mine måter å jobber på, dermed tok de seg under sine vinger og lærte meg håndverket, jeg fikk bo hjemme hos de – og de viste meg det kraftfulle i deres narrative praksis.

Den narrative teori og terapipraksis som de lærte meg var fokusert rundt relasjonell diskurs, den kulturelle diskurs av problemer og hvordan mennesker skapes og blir til, terapeutisk brevskriving, anti-individualisme og en dyp anerkjennelse av ”mot-historie” det tapte, glemte og det mulige.

Mitt håp er at dere vil oppdage den kunsten, det magiske og det politiske ved narrativ praksis. Du kan trenge en guide på denne reisen fordi å lære seg håndverket av narrativ terapi kan ofte føles utmattende – siden strukturen og teorien bak denne terapeutiske diskursen ikke er basert på det som er typisk undervist om ved studier i psykologi, sosialt arbeid, barnevern og psykiatri.

Min undervisning tar deg med på en intellektuell reise gjennom historien til narrative terapi ved å vise deg videoer der jeg demonstrere alt jeg har lært av tusenvis av narrative terapeutiske samtaler. Vi tar god tid, har det gøy, snubler fremover og avdekker og reflekterer over de vakre relasjonelle mysterier. Til slutt vil du gjenoppdage en trygg etisk praksis å bedre håndere alle de mange forskjellige relasjonene vi møter i vår daglige praksis for terapi.

Jeg har en MSW samt en MSc og PhD i par- og familieterapi. Jeg har mottatt en rekke utmerkelser internasjonalt innen terapi og undervisning, publisert mange tidsskriftartikler, skrevet tre narrative bøker og holdt narrativ terapi workshops over hele verden. Min hensikt er å gjøre alt dette i forhold til den politiske og praksis til en post-strukturelt informert narrativ terapi.

Jeg er en stolt far til snart 18-åringene superkule tvillingdøtrene mine Hannah og Tessa. Jeg er en «pensjonert» medlem av Canadas National Ultimate Frisbee Team. Jeg har mer enn gjennomsnittlig interesse i internasjonal politikk, kriminal fiction, matlaging, vin og mitt elskede hockey basseng. Jeg ser frem til å bli kjent med dere alle.

This post is also available in: English

Top